2011. április 30., szombat

Gutiérrez, Pedro Juan: Trópusi állat - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Trópusi állatA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A kubai tánc ritmusára emlékeztető szenvedélyes és sodró stílusban mesél Pedro Juan, az ötvenéves kubai író, aki egy pezsgő, fortyogó társadalomhoz tartozik, és többszöri nekirugaszkodással készül megírni első regényét. Személyisége, és az őt körülvevő világ (Castro szocializmusa) szorongóvá, frusztrálttá teszik, ebből igyekszik kitörni sikertelenül. Élni szeretne, boldogságra, néha még nyugalomra is vágyik, de személyiségpusztító világában szükségképpen fokozódik le az irracionális állati szintre. Az egyetlen kiutat a szexualitásban látja, ez tölti be napjait, ennek van főszerepe két komoly kapcsolatában is. A fiatal havannai örömlányról ő maga így vall: Gloria és én: két démonná torzult lélek. És napról napra jobban. A negyven körüli svéd Agneta az intellektualitást jelenthetné az életében. Kapcsolatuk úgy kezdődik, hogy elküldi neki írásait, verseit, az egyetemi szemináriumot vezető okos és intelligens nő pedig meghívja őt Stockholmba. A regény három része időrendben taglalja a cselekményt: A tüzes kígyó című fejezet a kubai éveket, A svéd szerető a skandináviai eseményeket, a Téboly és boleró a hazatérés utáni állapotot, a fülledt erotikával átszőtt reménytelen trópusi közeget mutatja be. ISBN: 963-9471-78-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 01:25
. Gutiérrez, Pedro Juan: Trópusi állat - Jelenlegi ára: 2 165 Ft