2011. július 30., szombat

Lego - Clutch Powers kalandjai (Szinkronos Új DVD) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Új, bontatlan, eredeti, magyar kiadású DVD.
Hangok: magyar, angol, stb.
Feliratok:  horvát
Tartalom:
Először láthatod, hogyan kel életre az igazi LEGO világ ezen a vadonatúj egészestés mese DVD-n! Találkozhatsz Clutch Powers-szel, a LEGO univerzum legjobb építőmesterével és felfedezőjével, aki élete legveszélyesebb küldetése előtt áll. Csatlakozz Clutch-hoz és LEGO szakemberekből álló csapatához, amikor izgalmas kalandjuk során LEGO City-ből indulva az Űr Rendőrség Börtönbolygóján keresztül eljutnak Ashlar középköri földjére.
Küldetésük, hogy a királyi trón törvényes örökösének segítsenek megtalálni a bátorságot annak érdekében, hogy visszaszerezhesse a birodalmat az ördögi gonosztevő, Mallock kezei közül. Építő tudásuk komoly próbatétel elé kerül, amikor Mallock csontváz-seregével néznek farkasszemet. Készülj a fantasztikus utazásra, és már kezdődhetnek is Clutch Powers kalandjai!
EXTRÁK:
Kisfilm - Balul sikerült nap
Vásárlási feltételek:
KAPCSOLATFELVÉTEL:
Kérem leendő vásárlóimat, hogy a vásárlást követően maximum 4 napon belül jelentkezzenek, ha lehet e-mailben (de általában telefonon is elérhető vagyok), és maximum 10 napon belül rendezzék a vásárlást. (Ettől akkor áll módomban eltekinteni, ha ELŐRE jelzik, hogy később tudnának csak fizetni).
FIZETÉS:
A vételárat és a postaköltséget minden esetben előre kérem az általam megadott bankszámlaszámra, az összeg érkezését követően legkésőbb 1-3 munkanapon postázom is a küldeményt.
POSTÁZÁS:
A postaköltséget minden esetben feltüntetem a terméklapon a Szállítási és garanciális feltételek résznél. Az AJÁNLOTT postázást részesítem előnyben, kérésre ettől eltérhetek, utánvéttel viszont nem küldök. Több termék vásárlása esetén a postaköltség természetesen kevesebb, a pontos összeget kérésre meg tudom írni.
CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉG:
Nem számítok fel, ennek ellenére nagyon precízen csomagolok!: )
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
VESZPRÉMBEN és ritkábban KÖRMENDEN.



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-08-19 21:00
. Lego - Clutch Powers kalandjai (Szinkronos Új DVD) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft