2011. október 29., szombat

Elektromos cigaretta pótakkumulátor AKCIÓS ÁR!! - Jelenlegi ára: 400 Ft


Az akkumulátorok (elemek)
• az elemeket első alkalommal legalább 8 órán keresztül kell tölteni. Első töltéssel a kapacitást alakítjuk ki és ezzel hosszabbítjuk az elem élettartamát. A led zöld fénye nem a teljes töltöttséget jelzi! A töltőn a zöld fény megjelenése után is hagyja az akkumulátort a töltőn, mert ez idő alatt is töltődik. Ha hosszabb ideig nem használja az akkumulátorokat, akkor az újabb használatba vétel előtt okvetlen töltéssel kezdje a használatba vételt! Ha túlzottan lemeríti, vagy hosszabb ideig nem használja az akkumulátorokat, azok károsodhatnak.
• Normál töltési idő: 3-4 óra. Ne hagyja az akkumulátort ennél hosszabb ideig a töltőn!
Üzembe helyezés
* Töltse fel az akkumulátorokat.
*
*
Az akkumulátorok cseréje
* Csavarja le a lemerült akkut az atomizátorról.
* Csavarja össze a feltöltött akkut az atomizátorral.
Hogyan kell az elektronikus cigarettát használni?
Az elektronikus cigaretta használat különbözik a normál cigizéstől. Inkább egyfajta inhalálásról van szó. Amikor beleszív a cigarettába, a következőkre kell figyelnie:
Ne szívja a cigarettát folyamatosan vagy hosszú ideig. Ne szívjon túl nagy vagy túl kicsi slukkokat ill. ne szívjon bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással van a cigaretta működésére.
Mindig lassan szívjon a cigarettába (5-7 alkalommal), majd hagyja, hogy az atomizátor legalább 3 percet pihenjen. A cigaretta túlzott használata hibás működéshez vezet. Ha gyakrabban kívánja használni a cigarettát, ajánlott 2 szett használata egyszerre.
Mikor szívja a cigarettát, a parazsat imitáló led a cigaretta elején világít. Ez a fény akkor látszik, amikor kezdi szívni a cigarettát és világít mindaddig, amíg a szívás megszűnik. Tartsa a cigarettát vízszintes helyzetben használatkor.
NE HASZNÁLJA FEKVE, A VILÁGÍTÓ VÉGÉVEL FELFELÉ MUTATVA



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 23:17
. Elektromos cigaretta pótakkumulátor AKCIÓS ÁR!! - Jelenlegi ára: 400 Ft