2011. december 29., csütörtök

Feketedió kivonat béltisztításra, parazita írtásra - Jelenlegi ára: 19 500 Ft

Prillian Feketedió kúra
Feketedió kivonat (100ml)
 
Az emberi élősködők kiűzésére szolgál. Elsősorban a makroparaziták (férgek, atkák, rovarok) ellen hatásos. A paraziták nem csak a fejletlen országok problémai! Parazitaforrások: nyers zöldség, gyümölcs, hús, háziállatok.
A parazita fertőzések által okozott leggyakoribb betegségek és rendellenességek tünetei: ásványianyaghiány, fejfájások, álmatlanság, gyakori hasmenés, székrekedés, teltségérzet, alhasi fájdalmak, emésztési problémák, kimerültség, hát/nyakfájás, allergiák, krónikus köhögés, hipoglikémia, diabétes, pajzsmirígy rendellenességek, sőt még rák is. A fekete dió bőséges mennyiségű organikus jódot, mangánt, magnéziumot ezenfelül szelént,   káliumot, vasat, nátriumot, foszfort, klórt, B1-, A-, C- vitamint, niacint, B2-, B6-vitamint és bioflavonoidokat tartalmaz. Dr. Albert Leang, gyógyszerészeti szakértő szerint a fekete dió egy juglan nevű anyagot tartalmaz, mely hatékony a parazita betegségek ellen.
Alkalmazása kúraszerűen történjen: egy kúra két fázisból áll, ez két üveg tinktúra elfogyasztását jelenti. Az első fázisban ( üveg) reggel és este üres gyomorra igyunk meg 1 – 1 evőkanál tinktúrát kb. fél pohár vízben feloldva. Második fázisban (2. üveg) napi 2 teáskanálnyi (70 kg fölött 2, 5 teáskanálnyi) tinktúrát kell bevenni éhgyomorra, kevés vízben feloldva. Veszélyeztetettség esetén ezután hetente egyszer 2 teáskanál tinktúra az időközben felszedett paraziták megölésére. A kúra alatt megnövelt C-vitamin bevitelt a Prillian csipkebogyós mézporával biztosítsuk és szegfűszeggel egészítsük ki! A Prillian Feketedió kivonat nem tartalmaz alkoholt!
Növényekkel harmonizált mézpor csipkebogyóval (150g)
 
A csipkebogyó hatékony antioxidáns, gyulladásgátló hatású gyümölcs. Rendkívül magas a C-vitamin tartalma (tízszer több a citroménál), emellett tartalmaz még B1, B2, és K vitamint. Nagyon jó magnéziumforrás, fokozza a szervezet védekezőképességét gátolja a meszesedést, segíti az emésztést, és enyhén vízhajtó hatása is van.
Ajánlható az immunrendszer erősítésére, megfázásra, nyákoldásra, emésztési problémákra.
Összetevők: harm. mézpor 24%, csicsókapor 24%, csipkebogyópor 28%, meggypor 24%.
Ha kérdésed van, írj bátran!
Sok szerencsét!


Jelenlegi ára: 19 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-14 09:17
. Feketedió kivonat béltisztításra, parazita írtásra - Jelenlegi ára: 19 500 Ft