2012. január 30., hétfő

BELLOW, SAUL - Henderson, az esőkirály - Jelenlegi ára: 2 541 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
405194
BELLOW, SAUL
Henderson, az esőkirály
Saul Bellow 1915-ben született, s így már férfifejjel érte meg a második világháború borzalmait, a hirtelen technikai fejlődésből fakadó agyonszervezést, az amerikai életformaváltás kritikus fázisait. E tapasztalatait tükrözik regényei, melyekben a jelenségek helyes méreteit, emberileg elviselhető arányait igyekszik visszaállítani, s hőseit a humánum alapértékeihez vezeti vissza.
,, Imádom az életet, s ha arcát nem érem fel, hogy megcsókoljam, hát akkor lejjebb csókolom meg, ahol érem" - vallja Henderson, az öles termetű, mázsás milliomos, a modern Gulliver, e kalandregény hőse. Az ötvenen túl járó férfit még egyre űzi, hajtja lelke mélyéről a belső hang, mely a konformizmus és a babaarcú nők hamis világából való menekülésre, s valódi énjének felfedezésére buzdítja. Henderson végül Afrikában, vad törzsek között, komikus és gyászos kalandok során tanulja meg az igazi oroszlán-emberséget (eddigi disznó-embersége helyett), s lélekben megerősödve tér vissza hazájába feleségéhez.
Leleményes, sok humorral és szatírával átszőtt történet ez, melyben Bellow az olvasó tetszésére bízza, hogy egyszerűen csak elszórakozik hőse viselt dolgain, avagy a tettei mögött megbúvó filozófiai tartalmat is felfedezi. Az 1967-ben Nobel-díjjal kitüntetett író mindenki számára tanulságos és élvezetes regénye feledhetetlen élményt ígér a fekete kontinens szerelmeseinek, az izgalmak és a társadalomkritika kedvelőinek.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 541 Ft

Az aukció vége: 2012-02-04 05:02
. BELLOW, SAUL - Henderson, az esőkirály - Jelenlegi ára: 2 541 Ft