2012. május 25., péntek

Vtech v-smile mikrofonos +rajzpados gép+játék - Jelenlegi ára: 6 250 Ft

Eladó a képen látható V-smile Pink mikrofonos gép+ rjzpados joy+kazetta!
Mint ha új lenne! Eredeti dobozában!
A konzolba kor specifikus oktatójátékok helyezhetők be, amelyekkel a gyermekek a koruknak megfelelő tananyagokat sajátíthatják el, valamint szórakoztató grafikákat készíthetnek, és vidám játékokat játszhatnak rajta.
A V. Smile-lal a gyerekek csodálatos mesebeli utazások során eljuthatnak olyan helyekre, mint pl. a vidámpark, a rajzfilmek világa, de akár még a varázslatos tündérmesék földjére is. Ezen mesevilágokat a gyermekek különböző tanulási módszerekkel fedezhetik fel. A felfedezéshez kreatív és kalandos játékok társulnak. Ez egy gyermekek által vezérelt játék, ezért a rejtett meglepetések, a kaland sem lesz ugyanolyan kétszer!
A V. Smile konzolon két játékmódban és két nehézségi szinten, angol nyelvű játékokkal játszhatnak a gyermekek. Közvetlenül tévére kapcsolható. Gyermekbarát kialakítás, jobb illetve bal kézzel egyaránt jól irányítható joystick. A Karaoke-ra vagy önálló dalok éneklésére egy mikrofon is tartozik a konzolhoz, valamint egy toll, amellyel a joystick érintőképernyő részén lehet rajzolni vagy a betűk írását megtanulni.
3-7 éves korig ajánlott.
A játék ANGOL NYELVŰ.
Tartozékok:
1db gép mikrofonnal
1db rajzos joy
1db játék Zayzoo
További játékokat találsz a termékeim között. Több termék vásárlása esetén a postaköltségen spórolhatsz!
Licitet nem törlök!!!!! !



Jelenlegi ára: 6 250 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 17:41
. Vtech v-smile mikrofonos +rajzpados gép+játék - Jelenlegi ára: 6 250 Ft